PARTNERS

Våre samarbeidspartnere preges av troverdighet, tillit, ekslusivitet, nytenking og engasjement.

Vi er stolt av å samarbeide med Nordic Choice Hotels, som er Nordens nest største hotellkjede med rundt 190 hoteller i Skandinavia, Finland og Baltikum. Nordic Choice Hotels har en årlig omsetning på over 11 milliarder kroner og over 13 000 ansatte. På de flotte hotellene Clarion Air Sola og Clarion Hotel Energy kan vi være trygge på at våre gjester og artister får den gode service vi unner dem.

Les mer om Nordic Choice Hotels

Vi skal lede utviklingen! Dette er ledestjernen Bavaria styrer etter. Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som vil skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. Bavaria hjelper SGCompany å skreddersy eksklusive transportløsninger til våre gjester og artister i forbindelse med våre arrangementer.

            Les mer om Bavaria

Det er ikke rent få av dagens voksne generasjon som har ligget i en Svithun barnevogn som baby. Det er også endel av befolkningen her vest som har vokst opp på en Svithun-sykkel. Svithun-sykkelen ble montert og fikk sitt eget navn i Maskinhusets lokaler i Hillevåg. Maskinhuset hadde fram til 1987 en egen elektroavdeling, og denne avdelingen ble forløperen til Svithun Elektro AS som ble eget firma og fikk sitt nåværende navn i 1987. Firmaet legger stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging. Svithun Elektro har inngått en treårig samarbeidsavtale med SGCompany der de er med og støtter vår satsning på jevnlige Gospel Church arrangementer.

Les mer om Svithun Elektro

Selskapet er eid av ansatte, og leverer ingeniørtjenester for private og offentlige kunder primært lokalt i Sør-Rogaland. Dimensjon skal være lokale, bygge sterke nettverk, benytte gode folk og ta kloke avgjørelser. Vi skal konstant videreutvikle vår kompetanse, slik at vi kan tilby våre kunder lønnsomme råd. Vi er jordnære og har kort vei til beslutningstaker. SGCompany er takknemlige for at Dimensjon vil være med og støtte vår satsning på jevnlige Gospel Church arrangementer.

                                Les mer om Dimensjon Rådgivning

Unibil AS er en frittstående bruktbilhandler etablert i Stavanger og Kristiansand, som baserer seg på salg av nyere bruktbiler. Unibil omsetter ca 400 biler pr år, og skaffer biler via import, oppkjøp fra bilforhandlere og leasingselskap, men også fra private. Markedet er hovedsakelig sør/vestlandet, men det leveres biler til hele Norge. Unibil fokuserer på å selge biler som er populære i markedet og vi ønsker å dekke alle prissegmenter. Tillit og trygghet er kjerneverdier for Unibil sin virksomhet. SGCompany er takknemlige for at Unibil vil være med og støtte vår satsning på jevnlige Gospel Church arrangementer.

                                Les mer om Unibil

 

Become a partner

Questions about the partner program?

Call Tor Kjetil at +47 957 45 997

or contact us