PARTNERS

Våre samarbeidspartnere preges av troverdighet, tillit, ekslusivitet, nytenking og engasjement.

Print

MDE har siden 2011 vært en av SGCompany sine aller viktigste samarbeidspartnere. Samarbeidet med MDE har hjulpet oss å kontinuerlig holde et høyt aktivitetsnivå med konserter, arrangementer og plateinnspillinger.  MDE er eksperter på global rekruttering til olje- og gassindustrien, og leverer vel ansette fagfolk med de rette personlige og tekniske ferdigheter. MDE sin visjon er Good to Great, og i møte med sine kunder forplikter selskapet seg på sine kjerneverdier: profesjonell, proaktiv, respekt, glede. Dette er verdier som også SGCompany ønsker å kjennetegnes ved.

Read more about MDE

Vi skal lede utviklingen! Dette er ledestjernen Bavaria styrer etter. Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som vil skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede. Bavaria hjelper SGCompany å skreddersy eksklusive transportløsninger til våre gjester og artister i forbindelse med våre arrangementer.

            Les mer om Bavaria

myhre

Myhregaarden Hotel fremstår som et unikt og personlig boutiquehotell, lokalisert midt i Stavanger sentrum. Ved Myhregaarden bor man i umiddelbar nærhet til shopping, koselige gågater, spennende spisesteder og urbane kaffe barer. Myhregaarden Hotel gjør det mulig for SGCompany å tilby sine internasjonale og tilreisende norske artister og gjester en unik hotellopplevelse

Les mer om Myhregaarden Hotel

Det er ikke rent få av dagens voksne generasjon som har ligget i en Svithun barnevogn som baby. Det er også endel av befolkningen her vest som har vokst opp på en Svithun-sykkel. Svithun-sykkelen ble montert og fikk sitt eget navn i Maskinhusets lokaler i Hillevåg. Maskinhuset hadde fram til 1987 en egen elektroavdeling, og denne avdelingen ble forløperen til Svithun Elektro AS som ble eget firma og fikk sitt nåværende navn i 1987. Firmaet legger stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging. Svithun Elektro har inngått en treårig samarbeidsavtale med SGCompany der de er med og støtter vår satsning på jevnlige Gospel Church arrangementer.

Les mer om Svithun Elektro

Selskapet er eid av ansatte, og leverer ingeniørtjenester for private og offentlige kunder primært lokalt i Sør-Rogaland. Dimensjon skal være lokale, bygge sterke nettverk, benytte gode folk og ta kloke avgjørelser. Vi skal konstant videreutvikle vår kompetanse, slik at vi kan tilby våre kunder lønnsomme råd. Vi er jordnære og har kort vei til beslutningstaker. SGCompany er takknemlige for at Dimensjon vil være med og støtte vår satsning på jevnlige Gospel Church arrangementer.

                                Les mer om Dimensjon Rådgivning

Become a partner

Questions about the partner program?

Call Tor Kjetil at +47 957 45 997

or contact us