SGC logo

SGCompany 20 år – bli med på feiringen

Vi feirer 2o års-jubileum med tre arrangementer. Trykk for mer informasjon. Velkommen!

For alle interesserte, uansett alder. En unik mulighet for å komme sammen på tvers av kor- og sangmiljøer for å inspirere og bli inspirert. Vi har med oss fantastiske instruktører fra Amerika: Jonathan McReynolds og Cinque Cullar, som sammen med Aril Schøld fra SGCompany vil inspirere og lære oss nye sanger. Seminaret er inkludert i billett til jubileumskonsert kl.18.00. Om du kun vil ha med deg seminaret koster det kr 100,- (vipps/visa under seminaret). Ingen forhåndspåmelding, men flott om du trykker SKAL på Facebookeventen 

I forbindelse med Stavanger Gospel Company’s 20 års jubileum blir det stor jubileumskonsert lørdag 30. september. Vi har med oss en fantastisk Grammy-nominert gjesteartistartist; Jonathan McReynolds. Koret har gjennom sin 20 år lange fartstid fått oppleve store ting, med utenlandsturneer, plateutgivelser med egenskrevet materiale, som arrangør av omfattende This Is Gospel-festivaler og årlige julekonserter med fullsatte kirker. Denne helga feirer vi det vi har fått være med på og setter retning for veien videre! For som det heter i gospelsangen; «The best is yet to come»
BILLETTER: 200,- + avg. kjøpes på eventim.no eller av kormedlemmer.

Vi avslutter denne fantastiske jubileumshelga med en vaskeekte gospelgudstjeneste i St. Petri kirke. Gospel Church har gjennom flere år etablert seg som godt besøkte gudstjenester, og vi regner med fullt hus når vi denne søndagen har med oss både Jonathan McReynolds og Cinque Cullar som får prege musikken, samt Emma Pears fra Hillsong London som taler.
Gratis entrè (kollekt)

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company