SGC logo

Kortur til Kamerun

Gry E. Solem  Publisert 13.03.2007 07:33 – Oppdatert 13.03.2007 15:01

 

Siden Stavanger Gospel Company startet i 1997 er det blitt turer både til London og New York. Neste år går turen til Ngaoundéré i Kamerun for å innvie en ny kirke.

 

{mosimage}Vinterferien 2008: Neste år reiser Stavanger Gospel Company til Kamerun for å være med på åpningen av Grødem kirkes søsterkirke i byen Ngaoundéré. Sigurd Egeland, til venstre, (Ravinala reiser), Odd Arne Berge (Stavanger Gospel Company), Ove Morten Berge (arkitekt fra Ramp) og Trine Kristoffersen (Stavanger Gospel Company) gleder seg. Grødem kirke i bakgrunnen. Foto: Fredrik Refvem

– Dette kommer til å bli en én-gang-i-livet-opplevelse, sier Odd Arne Berge i Stavanger Gospel Company. Vinterferien neste år reiser han sammen med koret til Kamerun for å være med på åpningen og innvielsen av den nye kirken i byen Ngaoundéré.

Kirken ble påbegynt i 1999 og er tegnet av samme mann som står bak Grødem kirke, Ove Morten Berge fra arkitektfirmaet Ramp i Stavanger.

– Kirken i Kamerun vil ikke være helt ulik Grødem kirke, med den samme halvsirkelformen. I Kamerun er det vanlig at folk samles i sirkler, sier Ove Morten Berge.

Det Norske Misjonsselskap holder til i Ngaoundéré og er med på å hjelpe den Luthersk Evangeliske kirken i Kamerun med byggingen.

Odd Arne Berge i Stavanger Gospel Company gleder seg til reisen, og mener dette vil bli en ny, annerledes og lærerik opplevelse. – Under oppholdet vil vi komme i kontakt med menighetens gospelkor, Gospel Singers, både for å øve og synge sammen. Kanskje kan vi lære noe av hverandre også, sier han.  Så langt har Stavanger Gospel Company klart å få tak i et eget fly fra flyselskapet Sterling. Nå gjelder det bare å få fylt opp de 167 ledige plassene.

– Vi vil få en utfordring med å sørge for kost og losji, men dette vil absolutt bli en stor opplevelse, sier reisearrangør Sigurd Egeland fra Ravinala.

gry.elisabeth.solem@aftenbladet.no

 

 

Se også her  http://www.vl.no/torg/reisetorg/article2746167.ece 

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company