SGC logo

Sommerkonsert SGCompany & Family Søndag 22. mai kl.19 St. Petri kirke

SGCompany har hatt med seg storslåtte gjesteartister på julekonserter og Gospel Church-happenings de siste årene, men man trenger ikke lete utenfor koret for å finne fantastiske artister. Blant korets egne medlemmer finner man sangere som helt eller delvis livnærer seg som artister. Denne kvelden vil mange av disse bidra med egne låter fra sitt eget repertoar. Noen av dem vi får høre, er søskentrioen Øklands, De Syngende Jordmødre, Ingrid Kjosavik, Christina Ims, Ingfrid Straumstøyl Råheim, Dagfin Egeland og Aina Økland Schøld, som nylig har lansert sitt eget album sammen med bl.a. Stavanger Symfoniorkester. Velkommen på konsert Søndag 22. mai kl. 19 i St. Petri kirke. Billetter på billettportalen eller hos kormedlemmer.
Vi lover en stemningsfull kveld, med sanger om tro og liv på engelsk og norsk av mennesker som tror på det de satser på, og satser på det de tror på.
Alle artister stiller vederlagsfritt, og alt overskudd fra denne konserten vil gå direkte til SGCompany sin satsning på Gospel Church, som er åpne arrangementer for alle med fri entré. En ekstra takk til våre samarbeidspartnere (MDE, Bavaria, Myhregaarden) og konsertsponsorer (Online Logistics, Øvstebø Eiendom, Revisjon Vest, Svithun Elektro, Øko Regnskap, Unibil og Corporator) som har hjulpet oss å gjennomføre denne konserten.
Ny plakat 22 mai-kopi #3

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company