SGC logo

Årets julekonsert SGCompany og Stavanger Symfoniorkester

JULEKONSERT MED STAVANGER GOSPEL COMPANY & STAVANGER SYMFONIORKESTER

Billetter av kormedlemmer eller her

Programleder: Egil Svartdal

Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 8 årene har koret, sammen med gjesteartister som Carola, Ingebjørg Bratland, Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og Gisle Børge Styve, gitt publikum store opplevelser. Fra storslått til nært og minimalistisk. Latter og tårer. Stappfulle kirkekonserter med opp mot 2600 besøkende har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og stemning til å ta og føle på. Konsertene har blitt blant de mest populære julekonsertene i Stavangerregionen.

I år feirer Stavanger Gospel Company 20-årsjubileum, og ønsker derfor å virkelig slå på stortromma når det gjelder årets julekonserter. Koret har derfor fått med seg storslåtte og fantastiske Stavanger Symfoniorkester (SSO) som årets gjester. SSO er blitt et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre, og har de siste årene hatt en betydelig kunstnerisk utvikling og stor publikumsøkning.

For å binde det hele sammen, har koret også fått med seg hele Norges TV2-pastor, Egil Svartdahl. Svartdahl er av landets fremste talere og kommunikatorer, og snakker inspirerende og godt til alle typer mennesker. Hans unike kombinasjon av humor og alvor gir publikum opplevelser som setter spor.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger. Årets julelåt – skrevet for anledningen – fremføres selvsagt også.

Sammen vil Stavanger Gospel Company, Stavanger Symfoniorkester og Egil Svartdal gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret. Hele tiden med julens budskap plassert midt i sentrum. I en av Europas aller beste konsertsaler; mektige Fartein Valen.

Få med deg årets store julekonsertbegivenhet. Søndag 19. november.

Info om rullestol: Rullestolplasser kjøpes i Stavanger Konserthus evt. På tlf 51537000. Stavanger konserthus aksepterer ledsagerbevis, billetter til ledsager må bestilles sammen med billett til innehaver av ledsagerbevieset. Lukk info

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company