SGC logo

PåskeChurch i St. Petri 2024

SGCompany inviterer deg til PÅSKECHURCH - en feiring av påskens budskap!

For å sikre oss at ingen må snu i døra, har vi laget en gratisbillettordning. Alle som vil sikre seg plass, kan hente ut billett. NB! Vær på plass senest et kvarter før det begynner. Hvis ikke, slipper vi inn de som kommer på døra.

«Farmen-prest» Thor Haavik deler påskeevangeliet sammen med SGCompany og flere av regionens flotteste kor og solister.

De siste 20 årene har julen og dens budskap blitt løftet frem i ekstremgrad i norske kirker og konserlokaler, mens påskebudskapet får svært lite oppmerksomhet samme steder. SGCompany ønsker nå å bidra til at fokuset ikke bare rettes mot det som skjedde i Betlehem, men også det som skjedde i Jerusalem. Vi får med oss flere av regionens kor og solister, som sammen – og hver for seg – synger sanger som knyttes til påsken. Det blir også allsang.

Haavik deler sine tanker og refleksjoner rundt palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og første påskedag. Imellom bolkene blir det sunget sanger på tematikken, og vi feirer nattverd sammen.

I tillegg til konserten i Stavanger og St. Petri, vil det være konserter i dagene før også. Den første finner sted på Tau i Tau kirke, og den andre i Haugesund i Misjonskirken. Dette gir enda flere muligheter for fellesskap og deling av påskebudskapet gjennom inspirerende musikk og refleksjoner. Vi håper å se deg på en av disse unike konsertopplevelsene hvor vi sammen kan feire påskens betydning og skape minner.

Velkommen til en musikalsk reise gjennom påsken!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company