SGC logo

Carola & SGCompany – EKSTRAKONSERT

Carola & SGCompany sine planlagte konserter er utsolgt, men nå setter vi opp ekstrakonsert; Onsdag 27.11 kl 17.00 i St. Petri Kirke.

Stavanger Gospel Company’s julekonserter har i løpet av de tre siste årene blitt meget populære arrangement. Sammen med populære gjesteartister som Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og Gisle Børge Styve har koret gitt et stort publikum gode opplevelser. Fra humor til alvor. Fra storslått til nært og minimalistisk. Fire stappfulle kirkekonserter (Frøyland Orstad Kirke og St. Petri Kirke) med tilsammen ca 2500 besøkende har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og en stemning til å ta og føle på.

I år er Stavanger Gospel Company utrolig stolte over å kunne presentere selveste Carola som årets juleartist. Carola markerer i år sitt 30-årsjubileum som artist. Helt siden oppstarten med millionhiten «Främling» i 1983, har Carola vært en av Skandinavias mest poplulære artister. Juleplatene fra Betlehem, og de dertilhørende julekonsertene, er publikumsfavoritter. Carola er en artist med en ekstrem tilstedeværelse, som alltid byr på hele seg i møte med publikum.
Årets julekonserter arrangeres i Frøyland Orstad kirke (tirsdag 26. november) og St. Petri kirke (onsdag 27. november). Billetter ligger på billettportalen.no.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company