SGC logo

En ny høst

INNTAK AV NYE MEDLEMMER 2014

Stavanger Gospel Company får mange henvendelser fra nye som ønsker å bli med i koret.

Vi pleier vanligvis å åpne for inntak av nye medlemmer hver høst gjennom en åpen «inntakskveld». De siste årene har medlemsmassen vært stabil høy, så muligheten til å ta inn nye har vært svært begrenset. Høsten 2014 ser vi at vi rett og slett ikke kan forsvare å arrangere en inntakskveld for å gi plass til nye. Medlemstallet er allerede i største laget, blant annet med tanke på logistiske og tekniske utfordringer i forbindelse opptredener. Vi beklager overfor alle dere som har ventet på en mulighet til å bli medlem i koret. Dette er virkelig ikke en lett avgjørelse for oss å ta!

Åpen øvelse 10. september

Vi ønsker alle som vil hjertelig velkommen til å delta på de åpne øvelsene som Stavanger Gospel Company arrangerer – «Syng med SGCompany».  Dette er øvelser hvor hvem som helst kan stille, og som er fritt for krav om bakgrunn, erfaringer, evner, forpliktelser etc. Alle er med og synger, og øvelsen er gratis!

Første anledning blir onsdag 10. september kl. 19.30, og etter øvelsen spiser vi kveldsmat sammen.

Gospel Church 12. oktober

I tillegg vil vi gjerne invitere alle som vil oppleve «Gospel Church» i St. Petri kirke søndag 12. oktober kl 18.00. Dette er en annerledes gudstjeneste preget av gospelmusikk, energi og opplevelser. Dette arrangementet er også gratis.

Vi ønsker alle som vil hjertelig velkommen til både 10 september og 12 oktober!

Følg oss gjerne på Instagram, Facebook og Twitter.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company