SGC logo

Gospel Church med Dorinda Clark-Cole

IMI Forum Lørdag 14.september kl 20.00

Stavanger Gospel Company inviterer for andre gang i 2013 til en unik afroamerikansk gospelgudstjeneste. Vår drøm om hyppige gospel happenings med internasjonale artister, musikere og forkynnere begynner å gå i oppfyllelse.

Denne gangen har vi fått med oss selveste Dorinda Clark-Cole. Hun er en levende legende innen amerikansk gospel. Hun er en stor prisvinnende gospelartist og evangelist som startet karrieren i legendariske «The Clark Sisters» sammen med sine søstre. Dette var en av de første store gospelgruppene og var med å forme dagens gospelsound i USA. Dorinda gav ut sin solodebut i 2002, sitt andre og tredje album kom i 2005 og 2008, alle til strålende kritikker og flere priser; 3 Stellar Awards, 2 Grammys (med Clark Sisters) og A Soul Train Lady of Soul Award (Best Female Gospel Artist) og mange flere. Hun har, i tillegg til å være en travel gospelartist og evangelist, sitt eget TV-show «Dorinda» og et nasjonalt radioshow «Serving Up Soul».Vi sprekker nesten av stolthet og glede over å få presentere denne fantastiske artisten på en splitter ny Gospel Church.

Stavanger Gospel Company med musikere vil også bidra til å gjøre denne kvelden til en unik opplevelse, full av musikk, energi, glede og fellesskap.
Kom og ta del i en afroamerikansk gudstjeneste, ledet av amerikanere og nordmenn i et spennende samspill.

Gratis inngang!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company