SGC logo

Julekonserter med SGCompany, Halvdan Sivertsen & Ingebjørg Bratland

Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 6 årene har koret, sam
men med gjesteartister som Carola, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland og
Gisle Børge Styve, gitt publikum store opplevelser. Fra humor til alvor. Fra storslått til nært og minimalistisk.Stappfulle kirkekonserter (Frøyland Orstad Kirke og St. Petri Kirke) med tilsammen 2500-3000 besøkende har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og en stemning til å ta og føle på. Konsertene har blitt blant de mest populære julekonsertene i Stavangerregionen.
SGC jul 2015 annonse M22I år er Stavanger Gospel Company stolte over å kunne presentere Halvdan Sivertsen og Ingebjørg Bratland som årets juleartister. Halvdan Sivertsen er en av Norges mest erfarne, populære og folkekjære artister. Mer enn 40 år som plateartist, utallige konserter, turnéer, TV-opptredener, 5 Spellemannspriser er bare litt av det som kan sies om ham. I tillegg har han et gnistrende sosialt engasjement.
Ingebjørg Bratland er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne, og allerede før suksessen med “Heimafrå sammen” med Odd Nordstoga og sitt eget soloalbum, har hun vært et vel etablert navn i folkemusikkmiljøet i Norge. Mange husker Ingebjørg som “hun som fikk kongen til å gråte”, da hun sang ”Den fyrste song” for Kong Harald, på hans 70-årsdag.

To fantastiske artister med stor integritet skal sammen med et av Norges aller beste kor gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret.

Årets julekonserter arrangeres i Frøyland & Orstad kyrkje (tirsdag 1. desember) og St. Petri kirke, Stavanger (onsdag 2. desember).

SIKRE DEG BILLETT. Petri kl 19 2. des er UTSOLGT

Petri kl 21 2. des har FÅ BILLETTER IGJEN!

Billetter kan kjøpes av kormedlemmer og på billettportalen.no

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company