SGC logo

Konsert SGCompany & Jæren Gospelkor i Nærbø kirke 19. mars

To av regionens største gospelkor skal endelig ha konsert sammen.

Jæren Gospelkor ble etablert i 2010. Koret består av 75 medlemmer, og har eget band. I tillegg til årlige tradisjonskonserter som sommer- og julekonsert, er koret mye ute og synger på oppdrag som julebord, bursdager, jubileum, messer mm. Vi har også hatt samarbeidskonserter med store nasjonale og internasjonale artister. Mai 2017 går turen igjen til Spania der de denne gangen skal ha samarbeidskonsert med et Spansk/Hollands gospelkor.

Stavanger Gospel Company’s konserter, julekonserter og gospelgudstjenester de siste 7 årene har blitt meget populære arrangement. Sammen med populære gjesteartister som Carola, Sigvart Dagsland, Halvdan Sivertsen, Ingebjørg Bratland, Anita Skorgan, Ole Paus, Heine Totland og gospelstorheter fra hele verden har koret gitt et stort publikum gode opplevelser. Fra humor til alvor. Fra storslått til nært og minimalistisk. Stappfulle kirker har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og en stemning til å ta og føle på.

Korets gjesteartister har vært storslåtte, men man trenger ikke lete utenfor koret for å finne fantastiske artister. Blant korets egne medlemmer finner man sangere som helt eller delvis livnærer seg som artister.

Vi lover en stemningsfull kveld, med sanger om tro og liv av mennesker som tror på det de satser på, og satser på det de tror på.

Billettpris kr. 220,- (+ avgifter) – Billettportalen.no. Billetter selges også i døren.

Nærbø kirke
19. mars kl 19.30

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1109037692556101/

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company