SGC logo

Releasekonsert 7.mars

Stavanger Gospel Company har i flere år jobbet med låtskriving, innspilling og sluttførelse av sitt nye album; SGCompany & Family – Faithful. Resultatet er et et produkt av høy internasjonal klasse, og kan best beskrives som SGCompanys egne historier om håp, drømmer, glede, sorg, tårer, latter, men mest av alt: Deres tro.

Med seg på albumet har de fått med seg mange av verdens aller største og flotteste gospelartister som gjestesolister. Albumet er produsert av Michael Bereal og Aril Schøld.

I november var SGCompany i USA for å lansere albumet med konserter og opptredener for mange tusen publikummere i St. Louis og Chicago. Tilbakemeldingene var enorme.

Nå er tiden endelig kommer for å lansere albumet i Norge. Sammen med en av verdens aller største og hotteste gospelartister; Kim Burrell (Houston, US). Kim Burrell (Whitney Houstons favorittsanger) har tidligere gjestet artister som Missy Elliot, Harry Connick Jr., Shirley Caesar, R. Kelly, Stevie Wonder etc. Denne gangen gjester hun altså SGCompany. For første gang i Norge.

Bli med på en kveld preget av fantastisk musikk og god formidling.

7. mars 2015 kl 20:00
IMI- FORUM, STAVANGER

Billetter kr 200 på Billettportalen.no

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company