SGC logo

SGCompanys Påskehefte

Idag sendte vi i trykken…. SGCompanys eget PÅSKEHEFTE! 
Dette er noe vår jetmotor av en dirigent Aril Schøld har ønsket å gjøre lenge. Etter den overveldende responsen på Påskechurch ifjor ønsker vi å gjøre det ENDA lettere å ta påsken og dens budskap med til hytter og hus ved fjell og fjord i påskeferien. Og vi kan nesten ikke tro at det kunne bli SÅ BRA!
Vi har altså fått med oss fantastiske Egil Svartdahl som har skrevet andakter til hver eneste dag i påsken! Tidslinjen-kunstner Oscar Jansen har gått med på å lage en skreddersydd PÅSKE-tidslinje inni heftet som kan brettes ut og brukes. Cover av Johannes Kleppe. Vi har fått gode venner (bla Donald Lawrence og Solveig Leithaug) til å lage sine egne favoritt-påske-spillelister til oss! Vi har dikt av Trygve Skaug, forslag til aktiviteter, oppskrifter, quiz, kryssord, Kahoot og mye, mye mer! Dette heftet VIL du ha! 
Det vil være i salg fra og med Påskefesthelgen vår (5.-7.april) Kan selvsagt bestilles her på websiden når det er ferdig trykket. Heftet vil være i salg på «Ordet é ditt» i Stavanger. Ønsker du å bestille til firma, menigheter eller andre grupper; ta kontakt med oss!

HIPP HIPP HURRA! 💛💛💛
&
G O D P Å S K E

SGCompany

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company