SGC logo

Sola Brass Band inviterer til gospelkonsert

Tananger kirke torsdag 30. mai kl 19.00

Sola Brass Band arrangerer konsert og har inviterert med seg SGCompany. Korets faste musikere er også med denne kvelden.
Etter å ha ligget i toppen av 1. divisjonen i Norge innen sin musikkgren med solide resultater, har Sola Brass Band siden 2009 etablert seg godt i Elitedivisjonen. Korpset opptrer både lokalt og nasjonalt.

Vi gleder oss til samarbeidet!

Voksne: 250,- Barn: 150,-
Biletter kan kjøpes via www.solabrassband.no

(Trykk Read more for å lese mer)

 

Sola Brass Band ble stiftet i august 1984 som et rekrutteringskorps til Stavanger Brass Band, men allerede året etter valgte korpset å løsrive seg for å stå på egne ben. Sola Brass Band hører til i Sola Kommune og har sitt faste øvingslokale i Tananger Kulturstasjon (Gamle Haga skole), som i dag fungerer som «Kulturstasjon» for mange av kommunens kulturelle aktører.

Etter å ha ligget i toppen av 1. divisjoen i Norge innen vår musikkgren med solide resultater, har Sola Brass Band siden 2009 etablert seg godt i Elitedivisjonen. Medlemmene, med et alderspenn fra 18 til 50 år, består av alt fra unge sultne studenter, til godt rutinerte ringrever. Korpsets faste dirigent er Jacob Vilhelm Larsen.

Våre aktiviteter omfatter flere oppgaver innen korpsbevegelsen, enten som fullt korps, i mindre grupper, sammen med andre, eller alene. Vi arrangerer seminarer, samlinger, konserter, avhjelper skolekorps i kommunen med instruksjon og spilleundervisning, og i det hele tatt aktiviteter innen musikkbevegelsen. Men vi glemmer selvsagt heller ikke å ha egne interne arrangemenmter for kos oss medlemmer imellom eller sammen med andre. Vi er et tilbud til de som ønsker å spille i et korps på et heller høyt amatørnivå. Korpset opptrer både lokalt og nasjonalt.

Se mer på www.solabrassband.no

 

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stavanger gospel company